vadhús vizsgálat

Tájékoztatás

képesített vadhúsvizsgálói tanfolyam indításáról

 

A Pest Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági, Földhivatali, Növény- és Talajvédelmi, Erdészeti Főosztálya, mint illetékes élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatóság és az Országos Magyar Vadászkamara Fővárosi és Pest megyei Területi Szervezete 

2019. április 5-én (pénteken) 8 óra 30 perces kezdettel

képesített vadhúsvizsgálói tanfolyamot és azt követően vizsgát tervez tartani a Pilisi Parkerdő Zrt. Budapesti Erdészetének Központjában (1021 Budapest, Budakeszi út 91.)

A tanfolyam és vizsga díja 15.000,- Ft, amely tartalmazza az oktatási segédanyag költségét is.

A tanfolyamon való részvétel alapkövetelménye: középfokú végzettség, minimum 10 év szakmai gyakorlat és az állami vadászvizsga megléte (vagy a hatósági állatorvos felügyelete alá rendelt kisegítők szakképzési követelményeinek teljesítése, a 43/2011. (V. 26.) VM rendelet 14. § (2) c. pontjában foglaltak szerint).

Az érdeklődők az itt letölthető nyomtatványon, legkésőbb 2019. március 30-ig jelentkezhetnek. A kitöltött jelentkezési lapot pdf formátumban az omvkpest@t-online.hu címre kérjük elküldeni.

A jelentkezőknek a tanfolyam időpontjáról, programjáról – elektronikus úton az általuk megadott e-mail címre - részletes tájékoztatást küldünk. A képzést minimum 10 fő jelentkezése esetén indítjuk el és arra maximum 50 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Honlap készítés